Magyar Bajnokság

Írta: Pataki Krisztián - Dátum: 2011-12-07 23:09:56
Éremeső a Tigriseknél!

November 11-13.-án rendezték meg az Ifjúsági és felnőtt Magyar Bajnokságot, Mezőhegyesen.
(Magyar ITF Taekwon-do 35. születésnapja alkalmából mely most 42 klubot tart nyilván)
A Budapesti Tigrisek SE 4 ifjúsági és 5 felnőtt versenyzővel képviseltette magát ezen a rangos versenyen.

Elsőnek Nagy Adrián (15) I.danos ifi mesterünk lépett a pástra. Formagyakorlatban igen népes mezőnyből nagyszerű versenyzéssel jutott a döntőbe, ahol nagy riválisával került össze, aki egy hajszállal jobbnak bizonyult nála. Nem kesereghettünk sokat, mert Adrián tradicionális küzdelem versenyszámban következett, és ahogy már idén megszokhattuk tőle, most sem talált legyőzőre, így megszületett az első Arany érmünk. Ezt követte még az egyéni speciál törés Bronz érem, és a csapat spec Arany.

Käfer Dóra (17) aki évek óta a legeredményesebb versenyzőnk, az utolsó ifjúsági megmérettetésén, ismét fantasztikus sikereket ért el:
Küzdelem +60kg. és csapat speciál törés Arany, egyéni spec., csapat küzdelem, csapaterő törés Ezüst. Csapat forma-gyakorlat Bronz érem. Dórinak jövőre, hasonlóan sikeres versenyzést kívánunk a felnőtt mezőnyben!

Pataki Krisztián Mester a büszkeségen kívül, szintén sok éremmel térhetett haza. Felnőtt Tradicionális küzdelemben a kétszeres Európa bajnokunk most is elhozta az arany érmet, és így idén is megszerezte a Magyar Bajnoki címet. Formagyakorlatban Ezüst, -71kg-s küzdelemben pedig Bronz érmet szerzett.

További eredmények:
Horváth Fruzsina: Küzdelem -55kg. Ezüst, egyéni és csapat-formagyakorlatban Bronz érem.
Horváth Gergő: Csapat speciál törés Arany, Csapat forma Bronz érem.
Jakab Norbert: +80kg. Küzdelem Bronz érem

Leiti Edmond, Borzsák Endre és Pataki Krisztián is részese volt a felnőtt férfi speciál törő csapatunknak, mely a dobogó 3.helyén végzett.

                         


Höflinger Zsolt, Egyesületünk alapító tagja korát meghazudtoló lelkesedéssel készült és vett részt a csapat formagyakorlat versenyszámban és az előkelő 4. helyen zárhatott élete első Magyar Bajnokságán.
Ezen a versenyen is a Mi szurkolóinktól zengett a csarnok, akikhez társultak a “Testvér klubunk” tagjai is.
Ezúton szeretnénk megköszönni a Hatvani Spirit Taekwon-do klubnak a közös munkát és a szurkolást!