2021 Diákok Olimpiája

Írta: - Dátum: 2021-11-15 15:00:00
2021 November 14.-én vasárnap, a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezhette meg Egyesületünk az idei Diákok ITF Taekwon-do Olimpiáját. Ezen a versenyen a Magyar ITF Taekwon-do történetében először (erre mi nagyon büszkék vagyunk) külön 6 Speciális kategóriában, az enyhén és közepesen értelmi sérült és hallássérült gyerekek is megmérettethették magukat formagyakorlatban.
Fontosnak tartjuk, hogy ezek a gyermekek is átélhessék a sikerélményt. Ők azok akik hiába szeretnek edzésre járni, nem jártak eddig versenyezni, mert hátrányból indultak.
Jó érzés volt látni, hogy ők is boldogok voltak, és hogy az egészséges sportolók, milyen szeretettel fogadták őket.
A versenyre 29 klub 236 versenyzője nevezett, gyerek, serdülő, ifjúsági és felnőtt kategóriában.
Ezen az idei év legrangosabb Szövetségi versenyén, a Budapesti Tigrisek csapata hihetetlen teljesítményt nyújtott, nem csak a pástokon, hanem a szervezés terén is.
Pörgősen zajlott a verseny, minden csapat dícsérte a választott helyszínt, körülményeket, precizitást, rugalmasságot, ...
Pataki Krisztián mester csapata egy nagy család, melyből mindenkinek megvolt a feladata. Öröm volt nézni, ahogy a több hetes szervezésből, végül egy nagyszerű verseny alakult ki.
Köszönettel tartozunk, a segítő csapatnak, versenyzőknek, szülőknek, támogatóknak, és mindenkinek aki valamilyen módon hozzájárult a sikerhez!
No, de hogy az eredményekkel sem maradjuk adósak:
A Budapesti Tigrisek csapata egyéni formagyakorlat és küzdelem kategóriákban
19 arany-,
11 ezüst-
és 12 bronzérmet szerzett.
A verseny szervezését támogatta:
XVIII. kerület Önkormányzata
Qboos
Burger King
Decathlon Soroksár
Vízió építész műhely
Tesco